luni, 24 februarie 2014

De Dragobete, Sophie Natural împarte iubirea cu voi!


De Dragobete, noi iubim autenic, natural și 100% românesc!

Am pus la cale o tombolă virtuală, în urma căreia 6 dintre voi veți avea ocazia de a folosi câte o cremă-surpriză, full size, marca Sophie, cu transport gratuit prin curier, direct la voi la ușă! Vă place ideea? :)


Reguli:
  1. Tot ce aveți de făcut, este ca la postarea pe care eu o voi face pe Facebook, voi să comentați cu o etichetă a unei singure prietene din lista voastră de prieteni și amândouă, puteți câștiga câte o cremă Sophie Natural! Fiecare persoană poate participa cu un singur comentariu. Comentariile multiple nu vor fi luate in considerare.
  2. Noi împărțim iubirea cu voi, iar voi o împărțiți la rândul vostru cu o prietenă! Dacă vrea,  prietena voastră poate fi darnică la rândul ei și poate participa la tombolă etichetând o altă prietenă din lista ei! (nu se acceptă să vă eticheteze tot pe voi).
  3. După ce vom anunța câștigătoarele, pentru a revendica premiul, acestea vor trebui să se înregistreze în calitate de client nou, pe site-ul nostru, www.sophienatural.ro. Astfel, vom avea acces la toate datele necesare pentru efectuarea livrării, iar în plus, vor fi luate în considerare la orice concurs viitor destinat exclusiv clienților Sophie Natural.

Calendar:
  • In perioada 24.02.2014 - 02.03.2014 (ora 20 00) se vor adăuga comentariile la postare
  • Luni, 03.03.2014, se vor extrage 3 câștigătoare x 3 prietene etichetate și vor fi anunțate pe Facebook
  • Luni și Marți, 03 - 04.03.2014, toate cele 6 câștigătoare vor trebui să se înregistreze pe site-ul www.sophienatural.ro pentru a avea toate datele de contact necesare pentru expedierea premiului.
  • Miercuri, 05.03.2014, premiile vor fi expediate.
  • Joi, 06.03.2014, veți primi crema-surpriză full size direct la ușă!
Vă dorim mult succes tuturor și așteptăm cu nerăbdare să vă trimitem cadourile și să auzim părerea voastră despre produse! :)

Un comentariu: